sobre / ABOUT THE PROJECT

Project designed to apartment located in the building Update in Curitiba -PR.

Area : 70m²

Year ( design / implementation ) - 2015/2016

Concept:

The proposal was made for a young couple.

Who requested a large, modern apartment to receive family and friends.

Asked to us to use wood textures, concrete and Inox. 

We removed one of the walls that housed the third quarter and turned the second bedroom into a dressing room for the couple.

We integrate the living room to the home office via the continuity of enlightened tears in the plaster lining and set up a small island in the kitchen in order to expand the small space reserved for the room .

Projeto desenvolvido para reforma de apartamento situado no edíficio UPdate na cidade de Curitiba-PR.

Área: 78m²
Ano (Projeto/execução) - 2015/2016

Conceito:

A proposta foi feita para um jovem casal.

Solicitaram um apartamento amplo e moderno para receber a família e os amigos. Pediram que usássemos texturas de madeira/concreto e Inox. Retiramos uma das paredes que abrigava o terceiro quarto e transformamos o segundo dormitório em um closet para o casal. Integramos a sala de estar ao home office através da continuidade dos rasgos iluminados no forro de gesso e montamos uma pequena ilha na cozinha visando  ampliar o pequeno espaço reservado para o cômodo.

 

MORE PROJECTS