Project designed to apartment located in the building Update in Curitiba -PR.

Area : 70m²

Year ( design / implementation ) - 2014/2015

Concept:

The proposal was made for a newly married couple who requested a large, modern apartment to receive family and friends.

They asked to us to use wood textures / concrete and Inox.

We removed one of the walls that housed the third quarter and turned the second in a closet for the couple. We integrate the living room to the home office via the continuity of enlightened tears in the lining of plaster and set up a small island in the kitchen in order to expand the small space reserved for the room .

sobre / ABOUT THE PROJECT

Projeto desenvolvido para reforma de apartamento situado no edíficio UPdate na cidade de Curitiba-PR.

Área: 70m²
Ano (Projeto/execução) - 2014/2015

Conceito:

A proposta foi feita para um casal recém casado que solicitou uma apartamento amplo e moderno para receber a família e os amigos. Pediram que usássemos texturas de madeira/concreto e Inox. Retiramos uma das paredes que abrigava o terceiro quarto e transformamos o segundo dormitório em um closet para o casal.

Integramos a sala de estar ao home office através da continuidade dos rasgos iluminados no forro de gesso e montamos uma pequena ilha na cozinha visando  ampliar o pequeno espaço reservado para o cômodo.

 

 

MORE PROJECTS