sobre / ABOUT THE PROJECT

Project designed to apartment located in the building Flexcity Botanical Garden in Curitiba -PR.

Area : 75m²
Year ( design / implementation ) - 2015/2016

Concept:

The proposal was made for a young client who requested a large apartment , modern and with a more industrial language. To receive family and friends turned the adjoining bedroom to living room into a home office that can be isolated by closing the white shutters.

We joined the other two bedrooms to create a closet space and expand the suite even more. We use darker colors on the walls and built black tears in liners to make up the environment.

Projeto desenvolvido para reforma de apartamento situado no edíficio Flexcity Jardim Botânico na cidade de Curitiba-PR.

Área: 75m²
Ano (Projeto/execução) - 2015/2016

Conceito:

A proposta foi feita para uma jovem cliente que solicitou uma apartamento amplo, moderno e com uma linguagem mais industrial.

Para receber a família e os amigos transformamos o quarto adjacente a sala de estar em um home office que pode ser isolado fechando as venezianas brancas.

Juntamos os outros dois quartos para criar um espaço de closet e ampliar ainda mais a suíte. Utilizamos tons mais escuros nas paredes e construímos rasgos pretos nos forros para compor o ambiente.

 

MORE PROJECTS