sobre / ABOUT THE PROJECT

Project designed to large apartment situated in Ecoville Reserve building in Curitiba- PR.

Area : 145m²

Year ( design / implementation ) - 2015

Concept:

The proposal was developed for a family.

We seek a more modern line in the proposal. We created a large living room integrated with the dining room. We removed a door window to enlarge the main lobby and connect it to the balcony. Destroyed half of one wall that isolated the adjoining bedroom to the living and create a small office.

The proposal was built in about 65 days and was delivered to customers in late 2015.

Projeto desenvolvido para reforma de apartamento situado no prédio Reserva Ecoville em Curitiba-PR.

Área: 145m²
Ano (projeto/execução) - 2015 

Conceito:

A proposta foi desenvolvida para uma família.
Buscamos uma linha mais moderna na proposta. Criamos uma grande sala de estar integrada com a sala de jantar. Retiramos uma das portas janelas para ampliar o saguão principal e conectá-lo com a sacada.

Destruímos metade de uma das paredes que isolavam o quarto adjacente ao living e criamos um pequeno escritório .

A proposta foi construída em, aproximadamente 65 dias e foi entregue aos clientes no final de 2015.

 

MORE PROJECTS